Etusivu Blogi Esittely Koirat Pentuja Kasvatit Shettikset Minishettikset Tenavanurkka Muistoissa Kuvia Myydään

                                                                      
EI PENTUJA VUODELLE 2019


Kun tiedustelet meiltä sähköpostitse pentua, niin kerro koko nimesi ja perheestäsi. Kerro myös kokemuksesi yleensä koirista. Ota etukäteen selvää rodusta, josta pentua itsellesi etsit. Jokaisella rotuyhdistyksellä on suht kattavat kotisivut netissä. Kerron mielelläni koiristamme ja omat kokemukseni eri roduista, joita meillä on. En vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin. Meiltä ei voi varata pentua tapaamatta ensin minua. Kun pennut ovat noin kuukauden ikäisiä, voi pentuja ja niiden kasvuympäristöä tulla katsomaan. Sovi aika vierailulle.

Meillä myydään pennut alkaen 8 -viikkoisina rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon. Ne on tunnistusmerkittyjä mikrosirulla ja virallisesti terveystarkastettuja eläinlääkärin toimesta. Pennut madotetaan useaan kertaan ennen luovutusikää. Pentujen vanhemmat ovat rotuyhdistysten suositusten mukaan terveystarkastettuja ja geenitestattuja (tai niiden vanhemmat testattu ja terveiksi todettu) niiden sairauksien osalta kuin mitä yleisimmin on testattu. Pentujemme vanhemmat ovat ensisijaisesti hyväluonteisia ja rakenteellisesti terveitä, muut kriteerit tulevat näiden jälkeen. 

Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton Kasvattajasitoumuksen. Olen jäsen Kennelliiton organisaatioon kuuluvissa yhdistyksissä, jotka edustavat kasvatettavia rotujani (Suomen Kääpiökoirat ry ja Parsonrussellinterrierit ry). 
Olen myös jäsenenä Suomen Koirankasvattajat ry:ssä. SuKoKa on suomalaisten koirankasvattajien etujärjestö, jonka tehtävä on edistää puhdasrotuisten koirien vastuuntuntoista kasvatustyötä ja toimia tunnollisten koirankasvattajien yhdyssiteenä ja edunvalvojana ja vaikuttaa terveen koirankasvatustyön ja jalostuksen edistämiseksi.  

Pennun mukana tulee kirjalliset hoito-ohjeet, pientä pentupakettia alkuun pääsemiseksi sekä ruokaa. Minulta saa tukea pennun kouluttamisessa ja hoitamisessa. Olen mielelläni yhteyksissä kasvattiperheisiin läpi koiran elämän. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Pentutiedustelut: 040 545 2974/ Heljä  tai  kennelpiristeen @ gmail.com (poista välit) EI TEKSTIVIESTEJÄ, KIITOS!

Kymen home-etsintä
Kaakon Nettipalvelu 2008